2018-07-06

The Epitome of Luxury - Hermes väska in sverige

Hermes har länge etablerats som ett hus av hög mode, lyx och kvalitet. Trots anledningen till monteringslinjen har Hermes skärp föredragit att fortsätta traditionen att noggrant handgjorda varje objekt för att säkerställa högkvalitativ hantverk. Endast en hantverkare kan arbeta på en Hermes väska i taget. Varje väska kan ta ca 18-24 timmar att göra. Hermes handväskor är också gjorda av sällsynta och kvalitetsmaterial som ädelmetaller, silke, läder från alligator, krokodil, ödla, haj och hud från buffel, oxar, kalv, get, rådjur och struts.

På grund av arbetets arbetsintensiva karaktär är varje handväska ganska dyr och tar tid att officiellt förvärva. Det nämns att väntan på sina mer kända mönster, såsom en speciell order Kelly Bag eller Birkin, kräver ungefär sex år beroende på vilken typ av skinn, hud eller metall som begärs. Det är därför inte förvånande att dessa lyxiga Hermes handväskor kan prissättas till cirka fem till sex figurer.

Kelly handväskan namnges efter den kända modeikonen Grace Kelly på 1930-talet. Birkin, å andra sidan, namngavs för Jane Birkin som co-designade påsen med Hermes företagspresident Jean-Louis Dumas. Båda handväskorna är utmärkta för sin lyxiga och klassiska design. De betraktas som varumärkets konsekventa toppsäljare och mest efterfrågade design.Hermes Väskor från den nuvarande Hermes handväskor samlingen har också en modern, ungdomlig design som Silkypop väska som viks i ett snyggt läderfodral. Väskan är tillverkad av apelsinsilke Tout en Carre, pläterad dragkedja och silkefodral. SilkCity silke väskan å andra sidan, verkställs med fauvefoder, gul läderdetaljer och guldpläterad hårdvara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar